Loop de Dam tot Damloop en help meiden in Kenia!

Kriebelt het om eindelijk weer eens aan een mooi hardloopevenement mee te doen en verbind je dit graag aan een goed doel? Meld je dan met je collega’s aan voor de Dam tot Damloop! Naast de hardlooptrainingen om fit aan de startlijn te staan, haal je geld op voor de Lornah Kiplagat Foundation.

Met jouw actie draag je bij aan de realisatie van de school die we willen bouwen voor jonge vrouwen in Kenia. De Lornah Kiplagat Foundation heeft als doel om Keniaanse meisjes op school te houden en biedt ze onderwijs aan in combinatie met sport – een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is vaak zo dat wanneer moeilijkheden zich voordoen (zoals met de coronacrisis), meisjes van school worden gehaald. Vaak trouwen ze dan jong en krijgen vroeg kinderen. Als moeders van de toekomst, is het juist belangrijk dat zij blijven leren en zichzelf ontwikkelen en daarmee uiteindelijk ook een positieve bijdrage aan het land en de economie kunnen leveren.

Doe mee!

Wil jij je hiervoor inzetten? Roep dan je collega’s op, meld je team aan en doe mee met de Dam tot Damloop 2022. Dit is hoe het werkt:

  • Meld je team van tien personen aan door een mail te sturen aan info@lornahkiplagatfoundation.nl.
  • Samen met je team ga je aan de slag om EUR 1.000 aan sponsorgeld op te halen.
  • Op zondag 18 september ren je tien Engelse mijl (zestien kilometer) tijdens de Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam.

Heb je tips nodig voor het ophalen van sponsorgeld? Wij helpen je graag zodat je het bedrag in mum van tijd bij elkaar hebt!

Meer info

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Stuur dan een mail aan info@lornahkiplagatfoundation.nl. Wij vertellen je graag meer over dit evenement en over de Lornah Kiplagat Foundation.